Godt nyttår fra Magnus Krog i Team Norske Hus

(Foto forsidebilde: KD Photography)

Da er sesongen et lite stykke på veg, og det har gått litt som forventet. Etter sykdommen jeg pådro meg rett før sesongstart har ikke langrennsformen vært der den bør være. Så resultatene har vært deretter. Enkelte hopp i konkurranser har vært veldig bra, så nivået i hoppbakken er ikke så langt unna. Men for å henge med helt i verdenstoppen må både hoppform og langrennsform være veldig bra. Så et lite stykke igjen er det nok enda. 

 

Nå har jeg fått trent godt i jula, og stilte i søndagens konkurranse i Lahti. Jeg sto over lørdagens renn, for å få trent godt nok, slik at formen forhåpentligvis blir enda bedre utover vinteren. Vi har jo så vidt begynt vintersesongen, så det er greit å ha litt is i magen :) Det gikk ikke helt topp i hoppbakken på søndag. Jeg har mere inne i bakken, men det er veldig positivt at langrennsformen begynner å komme seg. Langrennet var tungt, men jeg kjenner at kroppen begynner å fungere igjen. Jeg går ikke fortest enda, men det er lenge siden det har kjentes så bra ut i langrennsløypa - så nå er ting på riktig veg :)

 
Skjermbilde 2017-01-03 20.58.59 kopi.png
Skjermbilde fra NRK

Vi har VM i Lahti senere i vinter, så vi dro dit litt tidligere for å trene noen dager i VM-anlegget, slik at vi er godt forberedt til VM. Etter helgas konkurranser drar vi videre til Italia og Val di Fiemme. Der har vi tre konkurranser, så nå er det fullt kjør fremover. Følg med her på bloggen så kommer det oppdateringer.

 

Håper alle har hatt en fin julefeiring og jeg ønsker dere samtidig et riktig godt nyttår. Måtte 2017 bli bra :)

 

Magnus

Norske Hus

Date written 10.01.2017 08:41.Changed 10.01.2017 09:01.

This site uses cookies. For more information click here.