World-Cup i Val di Fiemme

(Fotokred forsidebilde: Sandra Volk)

 

Da er World-Cup i Val di Fiemme over, og det har vært ei bra helg. Jeg hadde gode minner fra Val di Fiemme og Italia i fjor, og gledet meg veldig til å komme tilbake hit. Nok en gang ser det ut som jeg fant hoppformen her. Hoppinga gikk bra, og jeg leverte noen av vinterens beste skihopp i begge av helgas konkurranser. Det gir selvtillit, noe som er fint å ha med seg videre. 


Langrennsformen begynner å komme seg, men det er fortsatt en jobb som må gjøres her. Jeg har fått trent bra i det siste, men mangler fortsatt skikkelig punch og råskap i langrennsdelen. Jeg håper dette blir bedre helg for helg nå når vi nærmer oss VM. Tar uansett med meg en 5. og 10.plass, og sesongbeste i helga, og jobber videre til neste helg. Da går turen til Frankrike og Chaux-Neuve. Dette er også et sted og en arena hvor jeg liker meg godt. 

 

Vi kom hjem på mandagskveld denne uka, og nå har jeg fått gått noen fine skiturer i bymarka i Trondheim. Endelig er det fint skiføre :) Det var også etterlengtet å komme hjem til familien som jeg ikke har sett på ei god stund. Det er godt å få koblet av litt mellom slagene og tenke på noe annet enn bare trening, hvile og konkurranser. 

 
MagnusK.JPG

(Fotokred Sandra Volk)

 

Vi drar til Frankrike i morgen tidlig, og starter med kvalifisering på fredag. Følg med, dette blir spennende :) 

 

Magnus

Norske Hus

Date written 18.01.2017 13:55.

This site uses cookies. For more information click here.