Seefeld Trippel og VM-klar

(Fotokred forsidebilde: Kombinertlandslaget)
 

Da er årets trippel i Seefeld over for denne sesongen. Og det ble en finfin 7.plass sammenlagt på meg. 
Det startet litt tungt på fredag, men lørdag og søndagens konkurranse var bra. Og at jeg presterte å ha beste langrennstid på 15km på søndag er veldig positivt. Det bekrefter at langrennsformen er på veg tilbake til normalen, etter mye trøbbel i vinter. Hoppingen er ok, men fortsatt er det et stykke opp til de beste. Så jeg har noe å jobbe med videre i vinter. 

 

Jeg har også fått bekreftet at jeg er tatt ut i troppen som skal til VM i Lahti. Sesongens store høydepunkt. Så nå blir det trening fram mot VM for å finne formen jeg trenger for å kjempe om medaljene der. 

 

Jeg kommer ikke til å gå flere World-Cup konkurranser før VM, men det betyr ikke at Team Norske Hus ikke stiller til start. Som dere har fått oppdatering om, så reiser Espen til Korea og Japan for å stille i totalt 4 World-Cup konkurranser. Det blir spennende å følge han de neste to helgene, og det er fullt fortjent etter de gode prestasjonene han har hatt i det siste.

 
 foto- fis.jpg
(Fotokred: FIS/Sandra Volk)
 

Nå blir jeg i Seefeld en stund for å trene, og så flytter vi oss til Lillehammer snart. Der skal vi gjøre de siste forberedelsene før VM. 

 

Magnus

 

 

 

Norske Hus

Date written 31.01.2017 11:30.

This site uses cookies. For more information click here.