Oppdatering fra Magnus

Nå har det vært en stund siden forrige konkurranse i Seefeld, og VM i Lahti nærmer seg raskt. 

Magnus3.jpg

Jeg ble igjen noen ekstra dager i Seefeld, og fikk gjort en god treningsjobb. Har vært mye inne i min egen forberedelsesboble nå i oppkjøringen til VM. Det er omtrent det eneste jeg tenker på. Å forberede meg best mulig, slappe av best mulig mellom treningsøktene. Finne den gode følelsen og flyten nå før mesterskapet som er høydepunktet og hovedmålet for sesongen. Det har nesten blitt litt ensomt i det siste, når jeg har vært helt alene i Seefeld, og den siste uka har jeg flyttet meg til Oslo. 

 Magnus2.jpg

 

Nå er det over en mnd siden jeg har vært hjemme i Trondheim, og kjenner jeg savner familien mye. Heldigvis så har vi internett og teknologi som gjør det mulig å holde kontakt med familie og venner når man er lenge borte. Men det blir fortsatt ikke helt det samme som å være hjemme og dele hverdagen med familien min. Så jeg har kjent mye på det i det siste, og jeg ser sønnen min Odin utvikler seg stadig mer og i en forrykende fart. Det er selvfølgelig tungt å gå litt glipp av det, men jeg har jo vært forberedt på at den siste oppkjøringa til VM kommer til å bli sånn. Mye borte og stort fokus på det som kommer. Det er en veldig egoistisk livssituasjon akkurat nå, men det er nesten det som må til om man skal lykkes. Samtidig er det jo godt å kjenne på det at man savner familien. Og kjenne på at man virkelig gleder seg til å komme hjem.

 

Men først er det VM, og så blir det mer familietid. Og når jeg ofrer så mye tid borte fra de jeg er glad i, så motiverer jo det til å gjøre det best mulig når jeg først er borte. Så nå begynner formen å bli ganske bra. 

 Magnus1.jpg

I går kveld dro vi fra Oslo (har fått selskap av resten av VM-laget nå, godt var det), til Sjusjøen. Her blir vi på pre-camp fram til søndag. Og mandag neste uke drar vi til Lathi. 

 

Skal holde dere oppdatert på hvordan det går denne uka :)

 

Magnus

Norske Hus

Date written 16.02.2017 14:29.Changed 16.02.2017 14:30.

This site uses cookies. For more information click here.