VM-SØLV!!!

Krog 1 .jpg

 

Etter ein fin start på VM med 10. plass i normalbakkekonkurransen, var det utrulig stort å ta sølvmedalje i lag-konkurransen på søndagen. Jeg har ikke funnet meg helt til rette i normalbakken her i Lahti. Jeg har jobbet hardt for å løse de tekniske utfordringene i hoppbakken, og det har vært veldig nært i flere hopp. Men noe kjempehopping har det enda ikke vært. Da må jeg egentlig si meg fornøyd med en 10.plass i den første individuelle konkurransen. Langrennsformen er bra, så det eneste som mangler er å få ut potensialet og finne rytmen i hoppbakken!  I lagkonkurransen var det langt fra selvskrevet at vi skulle ta en så "suveren" sølvmedalje.

 

Vi har ikke prestert topp i vinter som lag, så den prestasjonen vi fikk til i lag-konkurransen var hele laget kjempefornøyd med! Vi la grunnlaget med et fint utgangspunkt i bakken, og selv om det tyske laget virket uslåelige, så hadde vi et lite håp om å ta de igjen. Men med den vinteren tyskerne har hatt prestasjonsmessig var det ikke overraskende at de holdt unna og gikk over målstreken som suverene gullvinnere! Vi holdt avstanden tilbake til Østerrike, Japan, Finland og Frankrike som kom jagende bakfra. Og det var en superglad norsk gjeng som fikk ankermann Jørgen Graabak i mål! Og vi kunne slippe jubelen løs for en fantastisk sølvmedalje! 

Krog 2.jpg

 

Nå er vi i gang med trening i storbakken, noe jeg har gledet meg til. Jeg liker storbakken her bedre, og håper på å finne en bedre rytme og flyt på hoppingen her.

På Onsdag er det klart for ny konkurranse. Følg med :)

 Magnus

Norske Hus

Date written 27.02.2017 10:21.Changed 27.02.2017 10:22.

This site uses cookies. For more information click here.