VM er over!

Da er VM i Lahti historie. De individuelle konkurransene, i liten og stor bakke, gikk ikke så bra som jeg hadde håpet på. Men lagkonkurransen og team-sprinten gikk veldig bra. Og jeg tar med meg to sølvmedaljer hjem fra VM. Det er jo en god prestasjon :) 

 
 team-sprint sølv.jpg
 

Spesielt artig var det å kjempe mot Tyskland helt til målstreken på den siste øvelsen. Tyskerne har jo vært suverene i hele vinter, og fortsatte herjingen i VM. Da var det kult å gi de en skikkelig kamp helt på slutten. 

 
team-sprint hopp.jpeg
(Fotokred: NTB Scanpix - Terje Pedersen)
 

Jeg har vært borte fra familien siden 12. januar. Og det å komme hjem var helt fantastisk. Godt å se kjæresten og gutten vår igjen, og det blir veldig godt å dele noen dager med de nå før de siste World-Cup konkurransene. 

 

Nå gjenstår World Cup i Holmenkollen 11. mars, Trondheim 15. mars og avslutningshelgen i tyske Schonach. Forhåpentligvis kan vi fortsette å gi Tyskland hard motstand her, og spesielt på hjemmebane i Norge. 

 

Sesongen nærmer seg slutten, men vårt prosjekt med å bygge hus sammen med Norske Hus nærmer seg starten. Jeg dro nesten på direkten fra Lahti til Norske Hus, for å diskutere siste finpuss på planløsninger nå som det nærmer seg byggestart. Her ble det til og med litt feiring av VM-medaljene med litt kake :)

Dette kan du lese mer om på byggebloggen vår.

 Møte 1.jpg
 

Magnus

Norske Hus

Date written 08.03.2017 09:29.

This site uses cookies. For more information click here.