Byggesettet skal bestilles!

 

Da nærmer det seg siste svarfrist fra kommunen og byggesakskontoret. Vi håper selvfølgelig på positivt svar denne gangen :) Og da må vi også ha selve bygget/huset klart, slik at det kan gå i bestilling. Bestillingstiden på bygget som kommer i ferdige elementer fra Støren Treindustri tar normalt sett 8-12 uker. VS Entreprenør Bygg og Anlegg AS som skal gjøre grunnarbeidet er klare til å ta fatt på jobben. Så nå er det bare opp til kommunen å gi oss det endelige "go-signalet".

 

Nå når det nærmer seg bestilling av bygget, så gjør vi stadig noen små endringer. Og vi er i kontinuerlig dialog med arkitekten Rikard og også hatt flere møter hos Norske Hus den siste tiden. Vi har blitt litt tatt av alvoret når huset virkelig skal være klart for bestilling, og det har dukket opp noen "ekstra gode" ideer sånn helt i siste liten.

 

Vi skulle ønske vi hadde enda litt større plass å boltre oss på når det kommer til planløsningene, men som mange andre har vi verken plass eller råd til alt det man "føler" man har behov for og drømmer om. Huset blir jo mer enn stort nok for vårt behov, men vi kjenner litt på følelsen av at vi skulle hatt enda større bad, vaskerom, gang etc. Mye vil ha mer! :p
De siste ukene har vi jobbet litt med å få utnyttet plassen best mulig. Vi gleder oss til å vise dere planløsningene nå snart. Vi kommer også til å vise dere flere av endringene som har blitt gjort fra vi begynte til der vi er nå.

 

Uka her måtte vi bestemme oss for hvilken kledning vi skal ha, i tillegg til farge på kledning og vinduer. Hos Alvdal Skurlag, som leverer kledningen, har vi valgt å gå for Royal brun, vanlig dobbeltfals med hvitmalte vinduer. De hvite vinduene kommer til å matche godt med den hvite murpussen som vi skal ha innslag av på fasaden:) Dere ser et bilde av huset utvendig her:

 EOS Spesial

 

 Grunnen til at vi har valgt royal kledning, er holdbarheten. Kledningen har svært lang levetid og begrensede vedlikeholdsbehov, og selv om den krever litt behandling etter hvert, så liker vi veldig godt fargen i kombinasjon med det hvite.

Vi venter i spenning, og håper vi kan komme tilbake med litt jubel og positivt svar fra kommunen om få dager :)

 

Les tidligere blogginnlegg her.

Magnus Krog

Date written 25.04.2017 08:21.Changed 25.04.2017 08:23.

This site uses cookies. For more information click here.