Betongarbeid fra Helstøpt AS


Da har Helstøpt AS jobbet superraskt med å få opp hele sokkeletasjen i betong. Samt at de har støpt trapp ned til sokkeletasjen, garasje og gulv til boden.

Først startet de med ringmur, etter at VS Entreprenør var ferdige med grunnarbeidet. De hadde fylt igjen med masser, planert ut klart til ringmur og betongdekke. Samt at rørlegger fra GK Rør hadde lagt klart rør, sluk og avløp.


Magnus Krog bygger hus med Norske Hus

 

Ringmuren ble satt opp i Bewi - elementer, og nå kunne vi for første gang ordentlig se omrisset av huset.
​Ringmuren er på plass, og nå ser man ganske stor forskjell på tomta før og etter (se bilde under).

IMG_0894.JPG
 ​
Det gikk ikke mange dager før veggene i sokkelen var oppe, og de ble fylt med betong. I mellomtiden støpte Helstøpt gulvet i sokkelen. Alt gikk knirkefritt med Bewi elementene. Betongen i veggene trengte noen dager med tørking, men Helstøpt brukte tiden til å støpe trappen ned til sokkeletasjen :)

Magnus Krog bygger hus med Norske Hus

Veggene er ferdig satt opp, klar for fylling av betong.
Magnus Krog bygger hus med Norske Hus

Etter at trapp var ferdig støpt ble gulvet i første etasje påbegynt, samt gulvet til garasjen og den utvendige boden. Rørleggeren var også inne med plassering av sluk, vann og avløp, og de la også rør til gulvvarmen i betongen.


Magnus Krog bygger hus med Norske Hus

Gulv i første etasje og garasje er ferdig.

Nå er betongarbeidet ferdig, og Helstøpt AS har gjort en rask jobb under litt tidspress. De sto på i all slags vær med godt humør. Vi måtte bli ferdige tidsnok. For nå kommer elementene på lastebil fra Støren Treindustri og skal heises på plass. Alt i rute så langt :D

 

Magnus og Anne

 

Les tidligere blogginnlegg her.

Magnus Krog

Date written 24.07.2017 13:23.Changed 24.07.2017 13:26.

This site uses cookies. For more information click here.