Blåseisolering fra IsoEnergi

 

For noen uker siden var IsoEnergi innom huset for å blåse inn isolasjon i taket i 1. og 2. etasje.
Det meste kan gjøres ferdig før isoleringen, det eneste nødvendige var at det var lagt plast i taket.

IsoEnergi blåseisolerer huset til Magnus KrogIsoEnergi blåseisolerer huset til Magnus Krog

I forhold til den tradisjonelle isoleringen så vil blåseisolering gi et bedre resultat da metoden gjør at isolasjonen fyller rundt alle hindringer (el., vvs, ventilasjon, kubbing etc) i bygningen.
Det er også veldig tidsbesparende da de slipper å skjære til isolasjonsbiter og plassere de på riktig plass. En ny enebolig tar bare ca 1-2 dager å isolere!

 

Vi har, som nevnt tidligere, en ganske liten tomt med lite plass til f.eks. lagring. (Har bl.a lånt lagringsplass til naboene for å sette opp brakka for arbeiderne. (Takk og pris for snille naboer!))
Med denne typen isolering så slapp vi å klø oss i hodet på hvor vi evnt skulle lagre et stort volum av isolasjon på plassen, det eneste IsoEnergi kom med var en varebil – som ble stående de timene de var der. Vi likte også den miljøbesparende faktoren ved at man slipper all den emballasjen som isolasjonen normalt sett blir pakket inn i.

IsoEnergi blåseisolerer huset til Magnus Krog


Det er raskere og rimeligere å gjøre det på denne måten enn vanlig isolering. Isoleringen har også meget gode lyd-, brann- og varmeegenskaper.ore Svegård fra IsoEnergi hadde jobbet med denne metoden i fem år nå og det var ganske spennende å se hvordan det ble gjort, og ikke minst hvor raskt det gikk!

 

Se video fra blåsingen av isolasjonen under :)

 

Magnus Krog

Date written 07.11.2017 09:00.Changed 08.11.2017 08:48.

This site uses cookies. For more information click here.