Fem uker på farten...

Etter 5 uker borte var det godt å komme hjem, selv om Trøndelag viste seg fra sin beste side, med fire grader og regn på første treningsøkt etter hjemkomst :)
 
De siste ukene har jeg oppholdt meg i Slovenia, Italia og Spania. Først hadde vi en uke i Planica med mye hoppfokus, noe som trengtes etter litt for dårlig hopping i Sommer Grand Prix i slutten av september. Hoppingen kom seg utover i samlingen, og jeg avsluttet sommerhoppingen med en god følelse. 
 
planica hopp.PNG
 
 
Vi forflyttet oss videre til Italia og Val Senales. Her bodde vi på 1850moh og gikk på ski hver dag på isbreen. Skiløypene på breen ligger på 3100moh så her gjelder det å lytte til kroppen, følge med på pulsen og ikke blir for ivrig. Noe som kan være vanskelig når vi er en gjeng som endelig gledet seg til å skli på langrennski igjen :)
 
 
val senales 2.PNGval senales3.PNGval senales 4.JPG
 
 
Etter 8 dager i Val Senales, satt jeg meg på flyet til Malaga i Spania, sammen med lagkamerat Jarl Riiber. Vi skulle tilbringe litt over ei uke i fjellene i Sierra Nevada. Og fortsette høydesamlingen her. 
Man skulle ikke tro det var så mye snø i Spania, men jammen kom det en god del i fjellene mens vi var der :)
 
sierra nevada.jpgsierra nevada 2.JPGsierra nevada 3.jpgsierra nevada 4.JPGsierra nevada 5.PNG
 
 
Her bodde vi på Spania sitt toppidrettssenter, og hadde alle fasiliteter vi trengte. 
 
Etter litt over fire uker borte fra familien, og mye trening, så gikk turen videre til Alicante. Her tilbrakte jeg fem dager sammen med familien min, Anne og Odin, og brukte tiden på å samle litt overskudd etter en lang treningsperiode. Noe som absolutt trengtes. En treningsøkt hver morgen, og så gikk resten av dagen til familietid :) Deilig med sol og varme før man kommer tilbake til høstværet i Trondheim.
 
alicante 1.jpegalicante 2.jpeg
 
 
Nå er det under to og en halv uke til vi starter i gang sesongen med NM på Beitostølen. Så nå bør vinterformen snart være på plass. De neste to ukene blir benyttet til å trene godt, testing av langrennski og forhåpentligvis snart litt hopping på snø igjen. Det er godt å kjenne på følelsen av at sesongen straks er i gang, spesielt etter et godt og langt treningshalvår, så kommer endelig det man jobber mot. 
 
 
Magnus

Norske Hus

Date written 07.11.2017 10:22.Changed 08.11.2017 08:55.

This site uses cookies. For more information click here.