Treningsferie på Mallorca

 

Oktober er for skiløpere kanskje den viktigste måneden i året. Det er da den siste finpussen på formen skal gjøres før det virkelig spisser seg til med konkurranser. I denne perioden er det mange som drar til alpene for å gå på ski i høyden, men for å ha en langvarig effekt på høydetrening er dette noe man må gjøre gjennom flere lengre perioder igjennom året, å det krever at man har et litt høyere budsjett en det jeg har. Jeg har heller aldri prøvd meg på høydetrening, så for meg er det ikke noe å gamble med rett før sesongen starter. Derfor bestemte jeg meg i år for at jeg ville ta turen til Mallorca for å komme meg bort fra det triste høstværet her til lands. Har hørt av flere skiløpere at dette skulle være en ypperlig plass å dra for å gå på rulleski, noe som viste seg å være rett.

Bilde 2.jpgBilde 5.jpg

Med meg, hadde jeg med kompisen min Christer. Vi bodde i Alcudia, et kjempefint utgangspunkt for både løping, rulleski og sykling. Her er det tilrettelagt for sykling, med sykkelstier og sykkelfelt på nesten alle veiene. Det gjør det veldig lett å gå på rulleski når man ikke er i veien for trafikken.

Bilde 1.jpgBilde 4.jpg


I tillegg til rulleski fikk vi med oss et par fine løpeturer, en helt fantastisk sykkeltur og såklart en hel masse med bading og strandliv. Dette er uten tvil en plass jeg kommer til å dra tilbake til, forhåpentligvis allerede neste oktober.

Bilde 3.jpg

 

Les tidligere blogginnlegg her.

 

Espen

Norske Hus

Date written 16.11.2017 12:24.

This site uses cookies. For more information click here.