Maling og gulv

 

Jeg skal si dere det at jeg har holdt på lenge med å velge ut farger til de forskjellige rommene i huset. Og for en person som aldri klarer å bestemme seg så var dette ingen enkel jobb akkurat. Synes det vanskeligste er å se for seg hvordan ting blir når møblene er på plass etc., ettersom vi tenker å kjøpe noen nye ting, men som ikke er bestemt enda.
Det jeg var sikker på var at jeg ville ha litt farger, kontra all white. Selv om jeg fikk ganske frie tøyler fra mannen i huset, så endte vi ikke opp med absolutt alle ønskene mine :-p men stort sett!


Må også nevne at jeg bommet litt på den eneste tapeten vi skal ha i hele huset, den på rommet til junior. Ble LITT vel prikkete… men vi får se om det funker!

Jeg har tatt med meg x antall fargeprøver hjem, og jeg har vært innom en malebutikk hvor jeg fikk masse god hjelp og input, samt sett på utallige bilder på Instragram etter inspirasjon.  

 

Snapchat-1635127968.jpgIMG_20171118_135334.jpg20171125_102844.jpgSnapchat-870374837.jpg  

Da maleren kom og startet sparklingsjobben så hadde vi en samtale med han hvor vi gikk gjennom de forskjellige rommene og de ønskene vi hadde. Maling er ikke bare maling, så vi måtte også bestemme oss for hvilken type maling og glansgrad vi ønsket i de forskjellige rommene.

 

Etter at maler var ferdig i 2.etg ble gulvet vi hadde bestilt, levert. Vi fikk et bilde på mobilen av snekkeren da de hadde startet å legge gulvet og jeg fikk helt hakeslepp! Det så jo brunt ut!
Dagen etter kjørte jeg en tur innom huset og fikk heldigvis senket pulsen, da det viste seg at det bare var lyset på bildet som lurte oss litt. Gulvet er rålekkert! Tror det blir veldig fint :D

 

Vi har valgt laminatgulv fra Berry Alloc. For det første så ønsker vi et slitesterkt gulv da vi har et barn (og kanskje blir det flere med tiden). Ting blir kastet, sluppet, veltet og hakket ned i gulvet rett som det er. Da er det veldig greit å ha et slitesterkt gulv, som ikke trenger særlig mye vedlikehold de neste årene. Vi vet at Laminat gjerne føles litt kaldere å gå på enn parkett, men siden vi har vannbåren varme i gulvene håper vi dette gjør opp for den følelsen.

 

På laminatmarkedet i dag har man uendelig med forskjellige varianter og utseender. Vi gikk for Grand Avenue serien til Berry Alloc, da vi liker at hver planke er ekstra stor og bred. Da blir det mer gulv og færre skjøter. Vi synes dette ser bedre ut. Fargen/mønsteret vi gikk for ble Champs Elysees. Det stod lenge mellom denne og Penny Lane. Magnus likte best Penny Lane, mens jeg ville ha Champs Elysees, da jeg syntes Penny Lane var litt for grå. Ville at gulvet skulle ha litt mer varme i seg. Så da ble det visst sånn! 😉

 

20171125_102446.jpg20171125_102449.jpg

 

Les tidligere blogginnlegg her. 

 

Anne

Magnus Krog

Date written 04.12.2017 09:13.Changed 04.12.2017 09:40.

This site uses cookies. For more information click here.