Wow, for en helg dette ble!

 

2. plass i hopprennet og 11. plass totalt var vel godt over det jeg selv hadde forventet. Samtidig som jeg sitter med en følelse at jeg endelig har begynt å få vist hva jeg er god for. 
 
 
Dro ned til lillehammer med forventninger om å være med å kjempe topp 10 i hoppinga. Da var det utrolig kult å levere 4. plass i kvalifiseringa på fredag og 2. plass i konkurransen på søndag. 
 
Langrennsmessig så har jeg følt at formen har vært solid i det siste, så hadde håpet at det skulle holde til en bra plassering om jeg hoppa bra nok. Jeg vet at jeg fortsatt mangler endel styrke i løypa i forhold til de beste, så for å henge med i toppen må jeg levere i bakken. Men det gikk jo veldig greit og jeg leverte et godt langrenn og endte på 11. plass, bare 22 små sekunder bak Espen Andersen som vant! 
 
Det ble også en fantastisk helg for det norske laget, med seier i stafetten på lørdag og trippelt seier på søndag. Utrolig morsomt å få være med på laget når det flyter så godt. Da er det også ekstra morsomt å bli tatt ut på laget til de neste World Cup-rennene i Ramsau om 1,5 uke. Det gleder jeg meg til. Stay tuned!
 
 
Espen Bjørnstad

Norske Hus

Date written 07.12.2017 13:16.

This site uses cookies. For more information click here.