norskehus hd.png

Velkommen til vår verden av norske hus.

På våre hjemmesider finner dere hus og hytte modeller, som er utviklet over mange år i samarbeid med krevende kunder og dyktige arkitekter. Vi er stolte av å kunne presentere boliger og hytter for ethvert behov – og økonomi.

Det er mange hensyn å ta når du skal velge bolig. Har dere flat eller skrå tomt? Liker dere moderne eller tradisjonell stil. Skal dere ha utleie? Skal boligen tilpasses spesielle behov, atkomst, solforhold og/eller utsikt? Våre fagfolk vil veilede dere i hele prosessen fra planlegging til innflytting.

Valg av hus eller hytte dreier seg om smak, men også om praktiske behov og ønsker. En god planlegging sikrer det beste resultatet. Ved å velge Norske Hus får du en fleksibel leverandør som kan tilpasse modellen etter dine ønsker.

For de fleste er boligen den største investeringen man gjør i livet. Derfor er det viktig at dere tenker på hva som skaper verdier for fremtiden. Bygging dreier seg ikke bare om design, farger og løsninger. Det handler også om å skape verdier over tid. Vi vil gjerne bidra slik at boligen blir en god investering for fremtiden – også den dagen du eventuelt skal selge!

Hos Norske Hus har dyktige arkitekter, tekniske tegnere og ingeniører brukt sin lange erfaring for å tegne boliger spesielt tilpasset norske forhold. I dag er det strenge krav til våre hus, både i forhold til energiforbruk, miljø og sikkerhet. Når du velger en bolig fra Norske Hus kan du være sikker på at alle krav blir ivaretatt.

Vi ønsker deg lykke til og håper du finner din drømmebolig her hos oss.

Date written 03.07.2019 11:26.Endret 03.07.2019 11:27.

This site uses cookies. For more information click here.