Om Norske Hus

Norske Hus

Boligleverandør med dine drømmer i fokus

Norske Hus er en nasjonal boligleverandør med fotfeste i Trondheim. De første boligkatalogene fra Norske Hus har historie helt tilbake til 1970-tallet. Selskapet Norske Hus Boligsystemer AS ble etablert i 1996 og profileres i dag under merkenavnet Norske Hus. Dagens administrasjon i Norske Hus holder til i Trondheim og består av en entusiastisk stab med IT, marked- og teknisk kompetanse.

Norske Hus har forhandlere som har realisert boligdrømmer for tusenvis av mennesker i samtlige fylker i Norge, så vi kan trygt kalle oss for Norske Hus.

 

 

Ferdighus med kvalitet i hele leveransen

Det er mange boligleverandører som kan utfordre oss på å levere lik kvalitet i deler av leveransen, men det er ingen som kan utfordre oss på kvalitet når det gjelder den totale leveransen. Vi har konstruert og tegnet boliger som skal tåle å stå ute i det ekstremt varierte klimaet vi har i dette langstrakte landet. Våre tidsriktige løsninger og konstruksjoner er laget for å tåle variasjon og det raske skiftet mellom ekstremt kaldt og varmt, vått og tørt – og vi bruker kvalitetsprodukter som sikrer våre kunder et trygt og moderne hjem, i dag og i morgen.

I vårt rikholdige utvalg av boliger og fritidsboliger vil du finne mange alternativer, men det som og gjør oss til en unik boligleverandør er at vi og våre forhandlere i hvert enkelt tilfelle identifiserer akkurat ditt boligbehov og så tilpasser vi din drømmebolig etter dine ønsker og budsjett. 

Vi pleier å si at vi bygger de husene vi selv ønsker å bo i.

  

Norske Hus

Date written 21.07.2016 15:30.Changed 05.12.2016 12:39.

This site uses cookies. For more information click here.