Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Norske Hus

Din bolig - Vår stolthet

Ønsker du et klassisk og herskapelig hus eller moderne hus med takterrasse og dobbeltgarasje? I vårt rikholdige utvalg av ferdighus og ferdighytter vil du finne mange alternativer som alle skal gi moderne komfort.

Vårt løfte til deg, er at vi som boligleverandør med forhandlere skal identifisere akkurat ditt behov. Vi hjelper deg med å finne din drømmebolig ved å tilpasse til dine ønsker og budsjett. Vi pleier å si at vi bygger de husene vi selv ønsker å bo i.

Boligleverandør med dine drømmer i fokus

Norske Hus er en nasjonal boligleverandør med fotfeste i Trondheim. De første boligkatalogene fra Norske Hus har historie helt tilbake til 1970-tallet. Selskapet Norske Hus Boligsystemer AS ble etablert i 1996 og profileres i dag under merkenavnet Norske Hus. Dagens administrasjon i huskjeden holder til i Trondheim og består av en entusiastisk stab med IT, marked- og teknisk kompetanse.

Norske Hus har forhandlere som har realisert boligdrømmer for tusenvis av mennesker i samtlige fylker i Norge, så vi kan trygt kalle oss for Norske Hus.

Vi pleier å si at vi
bygger de husene vi selv
ønsker å bo i

Kvalitet i hele leveransen

Det er mange boligleverandører som kan utfordre oss på å levere lik kvalitet i deler av leveransen, men det er ingen som kan utfordre oss på kvalitet når det gjelder den totale leveransen. Vi har konstruert og tegnet boliger som skal tåle å stå ute i det ekstremt varierte klimaet vi har i dette langstrakte landet. Våre tidsriktige løsninger og konstruksjoner er laget for å tåle variasjon og det raske skiftet mellom ekstremt kaldt og varmt, vått og tørt – og vi bruker kvalitetsprodukter som sikrer våre kunder et trygt og moderne hjem, i dag og i morgen.

Les mer om våre byggesett her

Har du spørsmål?

Kontakt oss gjerne om du har noen spørsmål. Fyll ut skjemaet under, så svarer vi så snart som mulig.

Takk for at du har valgt å ta kontakt med oss
Oops! Det har skjedd en feil ved innsending av skjema.